Fisher Investments Europe har blitt valgt til årets formuesforvalter

By: PRLog
ADVFN hedrer Fisher Investments’ datterselskap for andre år på rad
LONDON - March 10, 2016 - PRLog -- Fisher Investments Europe, et heleid datterselskap av Fisher Investments, ble anerkjent av ADVFN som årets formuesforvalter i International Financial Awards, kunngjort 08.03.2016. Tildelingene tar sikte på å anerkjenne og feire produkter og tjenester som er best i sin klasse fra hele finansnæringen, både nasjonalt og internasjonalt.

Under kunngjøringen av prisen sa ADVFNs adm. dir. Clem Chambers: «Fisher Investments Europe er en innovatør innen formuesforvaltning, og har innvirkning på det britiske og europeiske økonomiske landskapet.» Et panel av dommere valgte vinnerne, som innbefatter investeringsrådgivere, meglerforetak, kjente journalister og handelsplattformer fra hele verden.

ADVFN, tidligere kjent som Advanced Financial Network, er et nettbasert fellesskap av private investorer, og tilbyr tjenester som investerings-overvåking, pristilbud og utallige researchverktøy. I 2015 ble Fisher Investments Europe valgt ut for tilbudet av «et bredt spekter av formuesforvaltningsstrategier som ledes av Fisher Investments for enkeltpersoner og institusjoner, ved å utarbeide en skreddersydd investeringsplan for hver enkelt klient.»

Carrianne Coffey, direktør for Fisher Investments Europe, kommenterte: «Vi er beærede og glade for at firmaet vårt har blitt anerkjent av ADVFN to år på rad. Vi har jobbet svært hardt for å bygge opp et tilbud som forbedrer investeringsuniverset for britiske og europeiske investorer. Vår prioritet er alltid å tilby dem uovertruffen service og kontinuerlig opplæring. Dette bidrar til å bekrefte at vi gjør fremskritt mot den bestrebelsen.» Fisher Investments Europe mottar prisen sammen med 33 andre finansselskaper og enkeltpersoner. Andre vinnere innbefatter Barclays Stockbrokers, TD Direct Investing, Morningstar and The Economist.

En komplett liste over årets vinnere finnes « her ».

Om Fisher Investments Europe

Fisher Investments Europe ble etablert i 2000, er et heleid datterselskap av Fisher Investments, og tilbyr formuesforvaltningstjenester til enkeltpersoner og familier i Europa. Fisher Investments ble grunnlagt i 1979 av Ken Fisher, og er et uavhengig, privateid forvaltningsfirma med over 60 milliarder USD under forvaltning. Fisher Investments består av to hovedforretningsenheter, Fisher Investments Institutional Group og Fisher Investments Private Client Group, som betjener en global kundebase fra ulike investorer, inkludert over 150 store institusjoner og over 30 000 formuende privatpersoner. Fisher Investments Norden er firmanavnet som brukes av Fisher Investments Europe Limited i Norge. For mer informasjon, besøk www.fisherinvestments.com eller www.fisherinvestments.no.

Contact
David Eckerly
***@fi.com

Photos: (Click photo to enlarge)

Fisher Investments Logo ADVFN-winnner-2016-Wealth-manager

Read Full Story - Fisher Investments Europe har blitt valgt til årets formuesforvalter | More news from this source

Press release distribution by PRLog

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.