Fisher Investments Europe har utsetts till Wealth Manager of the Year

By: PRLog
ADVFN hedrar Fisher Investments dotterbolag för andra året i rad
LONDON - March 10, 2016 - PRLog -- Fisher Investments Europe, som är ett dotterbolag helägt av Fisher Investments, har tilldelats utmärkelsen Wealth Manager of the Year av ADVFN som en del av deras International Financial Awards. Priset tillkännagavs den 8 mars 2016.

Utmärkelserna syftar till att hedra och lyfta fram  de främsta produkterna och tjänsterna inom hela finansbranschen, både nationellt och internationellt.

Vid tillkännagivandet av priset sade ADVFN:s CEO Clem Chambers att ”Fisher Investments Europe är en innovatör inom förmögenhetsförvaltning som skapar förändring inom det brittiska och europeiska finansiella landskapet.” Domarpanelen som utsåg pristagarna bestod bland annat av investeringsrådgivare, mäklarfirmor, framstående journalister och representanter för handelsplattformar från hela världen.

ADVFN, tidigare känt som Advanced Financial Network, är en nätmötesplats för privata investerare som erbjuder tjänster som övervakning av investeringar, offerter och även otaliga analysverktyg. 2015 erhöll Fisher Investments Europe detta pris för att man erbjuder ”ett brett utbud av strategier inom förmögenhetsförvaltning från Fisher Investments för privatpersoner och institutioner genom att man utformar en skräddarsydd investeringsplan för varje kund.”

Carrianne Coffey, chef för Fisher Investments Europe, kommenterar: ”Vi är hedrade och glada över att vårt företag har hyllats av ADVFN två år i rad. Vi har arbetat mycket hårt för att ta fram ett erbjudande som förbättrar investeringsmiljön för brittiska och europeiska investerare. Vår prioritet är alltid att ge en enastående service och kontinuerlig utbildning. Detta bekräftar att allt vårt hårda arbete ger resultat.” Fisher Investments Europe tar emot sitt pris tillsammans med 33 andra finansföretag och enskilda personer. Andra vinnare är Barclays Stockbrokers, TD Direct Investing, Morningstar och The Economist.

En komplett lista över årets vinnare finns < <här> >.

Om Fisher Investments Europe

Fisher Investments Europe, som grundades år 2000, är ett dotterbolag helägt av Fisher Investments. Fisher Investments Norden är det namn som Fisher Investments Europe Limited använder för att bedriva verksamhet i Sverige. Fisher Investments Europe marknadsför  moderbolagets tjänster inom förmögenhetsförvaltning till enskilda personer och familjer i Europa. Fisher Investments, som grundades 1979 av Ken Fisher, är ett oberoende, privatägt kapitalförvaltningsbolag som förvaltar över 60 miljarder USD. Fisher Investments består av två huvudsakliga affärsenheter, Fisher Investments Institutional Group och Fisher Investments Private Client Group, vilka betjänar en global kundbas med olika investerare, däribland över 150 stora institutioner och över 30 000 förmögna privatpersoner. Mer information finns på www.fisherinvestments.com eller http://www.fisherinvestments.se.

Contact
David Eckerly
***@fi.com

Photos: (Click photo to enlarge)

Fisher Investments Logo Fisher Investments Europe: Wealth Manager of the Year 2016, ADVFN Awards

Read Full Story - Fisher Investments Europe har utsetts till Wealth Manager of the Year | More news from this source

Press release distribution by PRLog

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.