Fisher Investments Europe kåret som årets formueforvalter (Wealth Manager of the Year)

By: PRLog
ADVFN giver pris til Fisher Investments’ datterselskab for andet år i træk
LONDON - March 10, 2016 - PRLog -- Fisher Investments Europe, et helejet datterselskab af Fisher Investments, er af ADVFN kåret som årets formueforvalter ved uddelingen af netværkets International Financial Awards, der blev offentliggjort 8. marts 2016. Priserne har til formål at anerkende og hædre de bedste produkter og serviceydelser i finansbranchen, både nationalt og internationalt.

I forbindelse med annonceringen af prisen fremhævede ADVFN’s CEO Clem Chambers, at “Fisher Investments Europe er en innovativ aktør inden for formueforvaltning, der gør en forskel i det finansielle landskab i Storbritannien og i Europa.” Et dommerpanel udpegede vinderne, der omfatter investeringsrådgivere, børsmæglervirksomheder, førende journalister og handelsplatforme fra hele verden.

ADVFN, der tidligere var kendt som the Advanced Financial Network, er et onlinenetværk af private investorer, der tilbyder serviceydelser som investeringsovervågning, rapportering og talrige research-værktøjer. Fisher Investments Europe blev hædret i 2015 for at tilbyde “skræddersyede investeringsplaner til hver enkelt kunde baseret på et bredt sortiment af formueforvaltningsstrategier, forvaltet af Fisher Investments for enkeltpersoner og institutioner.”

Carrianne Coffey, direktør i Fisher Investments Europe, udtalte: “Vi er beærede over og glade for, at vores virksomhed er blevet anerkendt af ADVFN i to år i træk. Vi har arbejdet særdeles hårdt på at opbygge et tilbud, der forbedrer investeringsmulighederne for engelske og øvrige europæiske investorer. Det er vores mål altid at give vores kunder fremragende service og løbende rådgivning. Prisen bekræfter, at vi er på rette vej mod dette mål.”  Ud over Fisher Investments Europe modtog også 33 og andre finanshuse og enkeltpersoner priser. Blandt vinderne var Barclays Stockbrokers, TD Direct Investing, Morningstar and The Economist.

Se en komplet liste over årets vindere <<her>>.

Om Fisher Investments Europe

Fisher Investments Europe, der blev etableret i 2000, er et helejet datterselskab af Fisher Investments, som yder formueforvaltning til enkeltpersoner og familier i Europa. Fisher Investments blev stiftet i 1979 af Ken Fisher som et uafhængigt, privatejet formueforvaltningsselskab, der forvalter over 60 mia. USD for sine kunder*. Fisher Investments forvalter kapital for over 150 store institutioner og flere end 30.000 formuende enkeltpersoner. Fisher Investments Norden er forretningsnavnet for den danske afdeling af Fisher Investments Europe. Få mere information på www.fisherinvestments.dk.

*Februar 2016

Contact
David Eckerly
***@fi.com

Photos: (Click photo to enlarge)

Fisher Investments Logo Fisher Investments Europe: Wealth Manager of the Year 2016, ADVFN Awards

Read Full Story - Fisher Investments Europe kåret som årets formueforvalter (Wealth Manager of the Year) | More news from this source

Press release distribution by PRLog

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.